Suretu El Bekare/64

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 64 ose Kur'an 2:64[redakto]

Origjinal: ثُمَّ تَوَلَّيْتُم مِّن بَعْدِ ذَلِكَ فَلَوْلاَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَكُنتُم مِّنَ الْخَاسِرِينَ
Shqip: E pas asaj (besës) ju më vonë ia kthyet shpinën e po të mos ishte mirësia dhe mëshira e All-llahut ndaj jush, ju do të ishit prej të dëshpruarve (në të dy jetërat).
Komentim:
Lidhje: