Suretu El Bekare/53

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 53 ose Kur'an 2:53[redakto]

Origjinal: وَإِذْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَالْفُرْقَانَ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ
Shqip: Dhe (përkujtoni) kur ia dhamë Musait librin, dalluesin në mënyrë që të udhëzoheni në rrugë të drejtë.
Komentim:
Lidhje: