Jump to content

Suretu El Bekare/50

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 50 ose Kur'an 2:50[redakto]

Origjinal: وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنتُمْ تَنظُرُونَ
Shqip: Dhe kur për ju e ndamë detin, e ju shpëtuam, ndërsa ithtarët e faraonit i fundosëm, e ju i shihnit (me sytë tuaj).
Komentim:
Lidhje: