Suretu El Bekare/5

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 5 ose Kur'an 2:5[redakto]

Origjinal: أُولَئِكَ عَلَى هُدًى مِنْ رَبِّهِمْ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
Shqip: Të tillët janë të udhëzuarit nga Zoti i tyre dhe të tillët janë të shpëtuarit.
Komentim:
Lidhje: