Suretu El Bekare/47

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 47 ose Kur'an 2:47[redakto]

Origjinal: يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُواْ نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَأَنِّي فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعَالَمِينَ
Shqip: O bijtë e israilit, përkujtone dhuntinë, Time, të cilën ua dhurova, dhe Unë ju pata (të parët tuaj) dalluar ndaj njerëzve të tjerë (të asaj kohe).
Komentim:
Lidhje: