Suretu El Bekare/45

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 45 ose Kur'an 2:45[redakto]

Origjinal: وَاسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِينَ
Shqip: Kërkoni ndihmë (në të gjitha çështjet) me durim dhe me namaz, vërtetë, ajo është e madhe (e vështirë), por jo edhe për ata që kanë frikë (Zotin).
Komentim:
Lidhje: