Jump to content

Suretu El Bekare/42

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 42 ose Kur'an 2:42[redakto]

Origjinal: وَلاَ تَلْبِسُواْ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُواْ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ
Shqip: E mos e ngatërroni të vërtetën me të pavërtetën dhe me vetëdije të fshehni realitetin .
Komentim:
Lidhje: