Suretu El Bekare/4

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 4 ose Kur'an 2:4[redakto]

Origjinal: وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَبِاْلآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ
Shqip: Dhe ata të cilët e besojnë atë që t’u shpall Ty, dhe atë që është shpallur para teje, dhe të cilët për ahiretin (botën tjetër) janë të bindur.
Komentim:
Lidhje: