Suretu El Bekare/39

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 39 ose Kur'an 2:39[redakto]

Origjinal: وَالَّذِينَ كَفَرواْ وَكَذَّبُواْ بِآيَاتِنَا أُولَـئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
Shqip: E ata që mohuan dhe përgënjeshtruan argumentet tona, të tillët janë banues të zjarrit, ata do të jenë aty përgjithmonë.
Komentim:
Lidhje: