Jump to content

Suretu El Bekare/3

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 3 ose Kur'an 2:3[redakto]

Origjinal: اَلَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ
Shqip: Të cilët e besojnë të fshehtën , e kryejnë faljen dhe prej asaj që Ne i kemi furnizuar, japin .
Komentim:
Lidhje: