Suretu El Bekare/281

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 281 ose Kur'an 2:281[redakto]

Origjinal: وَاتَّقُواْ يَوْمًا تُرْجَعُونَ فِيهِ إِلَى اللّهِ ثُمَّ تُوَفَّى كُلُّ نَفْسٍ مَّا كَسَبَتْ وَهُمْ لاَ يُظْلَمُونَ
Shqip: Dhe ruajuni ditës kur do të ktheheni te All-llahu, dhe secilit njeri i plotësohet ajo që ka fituar, dhe atyre nuk u bëhet padrejtësi.
Komentim:
Lidhje: