Suretu El Bekare/278

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 278 ose Kur'an 2:278[redakto]

Origjinal: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَذَرُواْ مَا بَقِيَ مِنَ الرِّبَا إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
Shqip: O ju që besuat, keni frikë All-llahun dhe nëse jeni besimtarë të sinqertë hiqni dorë prej asaj që ka mbetur nga kamata.
Komentim:
Lidhje: