Suretu El Bekare/263

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 263 ose Kur'an 2:263[redakto]

Origjinal: قَوْلٌ مَّعْرُوفٌ وَمَغْفِرَةٌ خَيْرٌ مِّن صَدَقَةٍ يَتْبَعُهَآ أَذًى وَاللّهُ غَنِيٌّ حَلِيمٌ
Shqip: Një fjalë e mirë dhe një lehtësim (që i bëhet lypësit) është më e mirë se një lëmoshë që përcillet me të keqe. All-llahu nuk ka nevojë për askë, është i Butë.
Komentim:
Lidhje: