Suretu El Bekare/238

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 238 ose Kur'an 2:238[redakto]

Origjinal: حَافِظُواْ عَلَى الصَّلَوَاتِ والصَّلاَةِ الْوُسْطَى وَقُومُواْ لِلّهِ قَانِتِينَ
Shqip: Vazhdoni rregullisht namazet (faljet), e edhe atë namazin e mesëm , dhe ndaj All-llahut të jeni respektues (në namaze).
Komentim:
Lidhje: