Suretu El Bekare/201

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 201 ose Kur'an 2:201[redakto]

Origjinal: وِمِنْهُم مَّن يَقُولُ رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
Shqip: E, ka prej tyre asish që thonë: “Zoti ynë na jep të mira në këtë jetë, të mira edhe në botën tjetër, dhe na ruaj prej dënimit me zjarr!”
Komentim:
Lidhje: