Suretu El Bekare/195

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 195 ose Kur'an 2:195[redakto]

Origjinal: وَأَنفِقُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَلاَ تُلْقُواْ بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ وَأَحْسِنُوَاْ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
Shqip: Dhe jepni për një rrugë të All-llahut e mos hidhni veten në rrezik dhe bëni mirë, se me të vërtetë All-llahu i do bamirësit.
Komentim:
Lidhje: