Jump to content

Suretu El Bekare/190

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 190 ose Kur'an 2:190[redakto]

Origjinal: وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ
Shqip: Dhe luftoni në rrugën e All-llahut kundër atyre që ju sulmojnë e mos e teproni se All-llahu nuk i do ata që e teprojnë (e fillojnë luftën).
Komentim:
Lidhje: