Suretu El Bekare/181

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 181 ose Kur'an 2:181[redakto]

Origjinal: فَمَن بَدَّلَهُ بَعْدَمَا سَمِعَهُ فَإِنَّمَا إِثْمُهُ عَلَى الَّذِينَ يُبَدِّلُونَهُ إِنَّ اللّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
Shqip: Kush bën ndryshimin e tij pasi që ta ketë dëgjuar (ditur) atë, mëkati për te u takon atyre që ndryshojnë. All-llahu dëgjon dhe di.
Komentim:
Lidhje: