Suretu El Bekare/169

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 169 ose Kur'an 2:169[redakto]

Origjinal: إِنَّمَا يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَالْفَحْشَاء وَأَن تَقُولُواْ عَلَى اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ
Shqip: Ai ju urdhëron vetëm me të këqia e turpësi, dhe ju shtyen të thoni për All-llahun atë që nuk e dini.
Komentim:
Lidhje: