Suretu El Bekare/161

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 161 ose Kur'an 2:161[redakto]

Origjinal: إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَمَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللّهِ وَالْمَلآئِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ
Shqip: Ata, të cilët mohuan dhe vdiqën si pabesimtarë, kundër tyre është mallkimi i All-llahut, i engjëjve dhe i të gjithë njerëzve.
Komentim:
Lidhje: