Suretu El Bekare/160

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 160 ose Kur'an 2:160[redakto]

Origjinal: إِلاَّ الَّذِينَ تَابُواْ وَأَصْلَحُواْ وَبَيَّنُواْ فَأُوْلَـئِكَ أَتُوبُ عَلَيْهِمْ وَأَنَا التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
Shqip: Përveç atyre që pendohen, që përmirësohen dhe që u shpjegojnë njerëzve, (të vërtetën), të tillëve ua pranoj pendimin, se Unë pranoj shumë pendimin, jam mëshirues.
Komentim:
Lidhje: