Suretu El Bekare/16

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 16 ose Kur'an 2:16[redakto]

Origjinal: أُوْلَـئِكَ الَّذِينَ اشْتَرُوُاْ الضَّلاَلَةَ بِالْهُدَى فَمَا رَبِحَت تِّجَارَتُهُمْ وَمَا كَانُواْ مُهْتَدِينَ
Shqip: Të tillët janë ata që blenë lajthitjen me udhëzimin, pra nuk pati fitim tregëtia e tyre dhe ata nuk qenë të udhëzuar.
Komentim:
Lidhje: