Suretu El Bekare/157

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 157 ose Kur'an 2:157[redakto]

Origjinal: أُولَـئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَـئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ
Shqip: Të tillët janë ata që kanë bekime prej Zotit të tyre dhe mëshirë dhe të tillët janë ata të udhëzuarit.
Komentim:
Lidhje: