Suretu El Bekare/156

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 156 ose Kur'an 2:156[redakto]

Origjinal: الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Shqip: Të cilët, kur i godet ndonjë e pakëndëshme thonë: “Ne jemi të All-llahut dhe ne vetëm te Ai kthehemi!”
Komentim:
Lidhje: