Suretu El Bekare/119

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 119 ose Kur'an 2:119[redakto]

Origjinal: إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ بِالْحَقِّ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَلاَ تُسْأَلُ عَنْ أَصْحَابِ الْجَحِيمِ
Shqip: Ne të dërguam ty (o Muhammed a. s.) me të Vërtetën (Islamin), përgëzues dhe nedhir (vërejtës, qortues, paralajmërues), e ti nuk je përgjegjës për banuesit e Xhehennemit.
Komentim:
Lidhje: