Suretu El Bekare/103

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 103 ose Kur'an 2:103[redakto]

Origjinal: وَلَوْ أَنَّهُمْ آمَنُواْ واتَّقَوْا لَمَثُوبَةٌ مِّنْ عِندِ اللَّه خَيْرٌ لَّوْ كَانُواْ يَعْلَمُونَ
Shqip: E sikur të kishin besuar ata dhe sikur të ishin ruajtur (prej mëkateve), po të dinin, shpërblimi prej All-llahut do të ishte shumë më i dobishëm.
Komentim:
Lidhje: