Suretu Ali Imran/89

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 89 ose Kur'an 3:89[redakto]

Origjinal: إِلاَّ الَّذِينَ تَابُواْ مِن بَعْدِ ذَلِكَ وَأَصْلَحُواْ فَإِنَّ الله غَفُورٌ رَّحِيمٌ [1]
Shqip: Përveq atyre që pas asaj upendan dhe u përmirsuan. Vërtet , All-llahu falë shumë dhe mëshiron.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: