Jump to content

Suretu Ali Imran/87

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 87 ose Kur'an 3:87[redakto]

Origjinal: أُوْلَـئِكَ جَزَآؤُهُمْ أَنَّ عَلَيْهِمْ لَعْنَةَ اللّهِ وَالْمَلآئِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ[1]
Shqip: Ndëshkimi i të tillëve është:mallkimi nga All-llahu, nga engjëjt dhe nga gjithë njerëzimi tok.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: