Suretu Ali Imran/85

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu Ali Imran, Ajeti 85 ose Kur'an 3:85[redakto]

Origjinal: وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ [1]
Shqip: E, kush kërkon fe tjetër përveç fesë islame, atij kurrsesi nuk do ti pranohet dhe ai në botën tjetër është nga të dëshpruarit.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: