Jump to content

Suretu Ali Imran/83

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 83 ose Kur'an 3:83[redakto]

Origjinal: أَفَغَيْرَ دِينِ اللّهِ يَبْغُونَ وَلَهُ أَسْلَمَ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا وَإِلَيْهِ يُرْجَعُونَ [1]
Shqip: A mos kërkojnë ata (ithtarët e librit) fe, pos fesë së shpallur nga All-llahu? E Atij i është dorëzuar gjithë ç’ka në qiej e në tokë, me dashje dhe te Ai kthehen.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: