Jump to content

Suretu Ali Imran/80

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 80 ose Kur'an 3:80[redakto]

Origjinal: وَلاَ يَأْمُرَكُمْ أَن تَتَّخِذُواْ الْمَلاَئِكَةَ وَالنِّبِيِّيْنَ أَرْبَابًا أَيَأْمُرُكُم بِالْكُفْرِ بَعْدَ إِذْ أَنتُم مُّسْلِمُونَ [1]
Shqip: Dhe as që ju urdhëron ai (pejgamberi) që të adhuroni engjëjt , as pejgamberët për zota. Vallë, a ju urdhëoi ai juve mosbesimin pasiqë ju jeni muslimanë?
Komentim:
Lidhje:
Referenca: