Jump to content

Suretu Ali Imran/76

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 76 ose Kur'an 3:76[redakto]

Origjinal: بَلَى مَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ وَاتَّقَى فَإِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ
Shqip: Jo,(nuk është ashtu si thonë ata)po kush e përmbush emanetin e vet (është besnik) dhe ruhet nga mëkatet, s’ka dyshim,All-llahu i do ata që ruhen.
Komentim:
Lidhje: AlbIslam: Ali Imran 3:76