Suretu Ali Imran/71

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu Ali Imran, Ajeti 71 ose Kur'an 3:71[redakto]

Origjinal: يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لِمَ تَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ
Shqip: O ithtarët e librit, përse, duke qenë se ju e dini të vertetëne ngatërroni me gënjeshtën dhe fshihni realitetin?
Komentim:
Lidhje: