Jump to content

Suretu Ali Imran/57

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 57 ose Kur'an 3:57[redakto]

Origjinal: وَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ فَيُوَفِّيهِمْ أُجُورَهُمْ وَاللّهُ لاَ يُحِبُّ الظَّالِمِينَ
Shqip: E për sa u përket atyre që besuan dhe bënë vepra të mira, atyre u japë shpërblim të plotë. All-llahu nuk i do të padrejtit.
Komentim:
Lidhje: