Jump to content

Suretu Ali Imran/56

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 56 ose Kur'an 3:56[redakto]

Origjinal: فَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُواْ فَأُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ وَمَا لَهُم مِّن نَّاصِرِينَ
Shqip: Për sa u përket atyre që nuk besuan, Unë do t’i ndëshkoj me një ndëshkim të ashpër në këtë botë dhe në botën tjetër,dhe ata nuk do të kenë ndihmëtarë.
Komentim:
Lidhje: