Suretu Ali Imran/51

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 51 ose Kur'an 3:51[redakto]

Origjinal: إِنَّ اللّهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ هَـذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ
Shqip: All-llahu është Zoti im dhe Zoti juaj. Adhuronie Atë; kjo është më rrugë e drejtë!
Komentim:
Lidhje: