Suretu Ali Imran/43

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 43 ose Kur'an 3:43[redakto]

Origjinal: يَا مَرْيَمُ اقْنُتِي لِرَبِّكِ وَاسْجُدِي وَارْكَعِي مَعَ الرَّاكِعِينَ
Shqip: Oj Mejreme, vazhdoje adhurimin ndaj Zotit tënd, bën sexhde dhe falu për Zotin bashkë me ata që falen!
Komentim:
Lidhje: