Jump to content

Suretu Ali Imran/42

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 42 ose Kur'an 3:42[redakto]

Origjinal: وَإِذْ قَالَتِ الْمَلاَئِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَى نِسَاء الْعَالَمِينَ
Shqip: Përkujto kur engjujt i thanë:”Oj Mejreme, All-llahu të dalloi ty (me besim e karakter), dhe të lartësoi mbi gratë e botës.
Komentim:
Lidhje: