Jump to content

Suretu Ali Imran/34

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 34 ose Kur'an 3:34[redakto]

Origjinal: ذُرِّيَّةً بَعْضُهَا مِن بَعْضٍ وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
Shqip: Që janë pasardhës njëri prej tjetrit. All-llahu dëgjon gjithçka dhe i di të gjitha.
Komentim:
Lidhje: