Jump to content

Suretu Ali Imran/32

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 32 ose Kur'an 3:32[redakto]

Origjinal: قُلْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ فإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبُّ الْكَافِرِينَ
Shqip: Thuaj: “Binduni All-llahut dhe të dërguarit, e ata refuzojnë, atëherë All-llahu nuk i do pabesimtarët!”
Komentim:
Lidhje: