Jump to content

Suretu Ali Imran/3

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 3 ose Kur'an 3:3[redakto]

Origjinal: نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقاً لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَأَنزَلَ التَّوْرَاةَ وَالإِنجِيلَ
Shqip: Ai ta zbret ty (Muhammed) librin me argument që të është vërtetues i librave të mëparshme. Ai e zbriti më parë Tevratin dhe Inxhilin.
Komentim:
Lidhje: