Suretu Ali Imran/200

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 200 ose Kur'an 3:200[redakto]

Origjinal: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ [1]
Shqip: O ju besimtarë, bëni durim, bëhuni të qëndrueshëm kundër armikut, rrini të përgaditur dhe, që të shpëtoni, ruajuni dënimit të All-llahut.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: