Jump to content

Suretu Ali Imran/194

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 194 ose Kur'an 3:194[redakto]

Origjinal: رَبَّنَا وَآتِنَا مَا وَعَدتَّنَا عَلَى رُسُلِكَ وَلاَ تُخْزِنَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّكَ لاَ تُخْلِفُ الْمِيعَادَ [1]
Shqip: Zoti ynë, jepna atë që nëpërmjet të dërgurëve Tu, na e premtove dhe në ditën e kijametit mos na turpëro; vërtet Ti je Ai që nuk e shkel premtimin!”
Komentim:
Lidhje:
Referenca: