Jump to content

Suretu Ali Imran/190

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 190 ose Kur'an 3:190[redakto]

Origjinal: إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاخْتِلاَفِ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ لآيَاتٍ لِّأُوْلِي الألْبَابِ [1]
Shqip: Në krijimin e qiejve e të tokër, në ndyshimin e natës dhe të ditës, ka argumente të qarta për ata që kanë arsye dhe intelekt.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: