Jump to content

Suretu Ali Imran/189

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 189 ose Kur'an 3:189[redakto]

Origjinal: وَلِلّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاللّهُ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ [1]
Shqip: Vetëm All-llahut i takon sundimi i qiejve e i tokës dhe All-llahu është i gjithfuqishëm për çdo send.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: