Suretu Ali Imran/184

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 184 ose Kur'an 3:184[redakto]

Origjinal: فَإِن كَذَّبُوكَ فَقَدْ كُذِّبَ رُسُلٌ مِّن قَبْلِكَ جَآؤُوا بِالْبَيِّنَاتِ وَالزُّبُرِ وَالْكِتَابِ الْمُنِيرِ [1]
Shqip: Po nëse ata ty të përgënjeshtrojnë, janë përgënjeshtruar edhe para teje të dërguar që u erdhën me argumente të prera, me shkrime qiellore dhe me libër të nditshëm.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: