Jump to content

Suretu Ali Imran/174

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 174 ose Kur'an 3:174[redakto]

Origjinal: فَانقَلَبُواْ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَفَضْلٍ لَّمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُواْ رِضْوَانَ اللّهِ وَاللّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ [1]
Shqip: Dhe atë pa i gjetur kurrfarë e keqe fituan begati e mirësi të mëdha nga Allhu dhe e arritën kënaqsinë e Tij All-llahu është dhurues i madh.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: