Suretu Ali Imran/166

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 166 ose Kur'an 3:166[redakto]

Origjinal: وَمَا أَصَابَكُمْ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ فَبِإِذْنِ اللّهِ وَلِيَعْلَمَ الْمُؤْمِنِينَ [1]
Shqip: Ajo që ju goditi juve ditën eballafaqimit të dy grupeve (besimtarë dhe idhujtarë), ishte me lejen e All-llahut, për t’u dalluar besimtarët e sinqert.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: