Jump to content

Suretu Ali Imran/162

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 162 ose Kur'an 3:162[redakto]

Origjinal: أَفَمَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَ اللّهِ كَمَن بَاء بِسَخْطٍ مِّنَ اللّهِ وَمَأْوَاهُ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ [1]
Shqip: A është i njejtë ai qëiu bind All-llahut dhe kërkoi kënaqësinë e Tij, si ai që tërhoqi kundër vetes hidhërim të madh nga All-llahu dhe e ardhmja e tij është Xhehennemi, që është përfundim shumë i keq?
Komentim:
Lidhje:
Referenca: