Suretu Ali Imran/16

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 16 ose Kur'an 3:16[redakto]

Origjinal: الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
Shqip: Të cilët thonë: “Zoti ynë, ne vërtet besuam, na i falë mëkatet tona dhe na ruaj prej ndëshkimit të zjarrit!”
Komentim:
Lidhje: